Retningslinjer for informasjonskapsler

Informasjonskapsler

For at dette nettstedet skal fungere skikkelig, installerer vi noen ganger små datafiler som kalles " informasjonskapsler " på enheten din. De fleste store nettstedene gjør det samme.

Hva er informasjonskapsler?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som nettsteder lagrer på datamaskinen eller mobilenheten din mens du besøker dem. Takket være informasjonskapsler husker nettstedet dine handlinger og preferanser (for eksempel pålogging, språk, skriftstørrelse og andre visningsinnstillinger) slik at du ikke trenger å angi dem igjen når du går tilbake til nettstedet eller blar fra en side til en annen.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

Tredjeparts informasjonskapsler

Google Analytics

Dette nettstedet bruker Google Analytics for å samle inn informasjon om bruk av brukere av nettstedet. Google Analytics genererer statistisk og annen informasjon gjennom informasjonskapsler, lagret på brukernes datamaskiner. Informasjonen som genereres om nettstedet vårt, brukes til å lage rapporter om bruk av nettsteder. Google lagrer og bruker denne informasjonen. Googles personvernpolicy er tilgjengelig på følgende adresse: https://policies.google.com/privacy .

Det er ikke nødvendig å aktivere informasjonskapsler for at nettstedet skal fungere, men det forbedrer navigasjonen. Det er mulig å slette eller blokkere informasjonskapsler, men i dette tilfellet kan det hende at noen funksjoner på nettstedet ikke fungerer som de skal. Informasjonen om informasjonskapsler brukes ikke til å identifisere brukere og navigasjonsdataene er alltid under vår kontroll. Disse informasjonskapslene brukes utelukkende til formålene som er beskrevet her.

Hvordan kontrollere og endre informasjonskapsler?

Du kan når som helst endre eller trekke tilbake ditt samtykke fra informasjonskapselerklæringen på nettstedet vårt.

Personvernerklæring

Finn ut mer om hvem vi er, hvordan du kan kontakte oss og hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring .